Cursussen

In de yogalessen staat het voelen van je lichaam centraal. Allereerst in stilte: als je zit, staat of ligt. Daarna volgen er een aantal bewegingen en yogahoudingen. Dat gebeurt in een rustig tempo zodat je aandacht hebt voor dat wat je lichaam je vertelt en ruimte hebt om te voelen. Waar ervaar je spanning en welke spanning kun je loslaten? De ademhaling krijgt veel aandacht. Tussen de houdingen door is er ruimte om de uitwerking te voelen van de houding. De les wordt altijd beëindigd met een liggende ontspanning.

Een les duurt 5 kwartier. Prestatie is niet belangrijk tijdens de lessen. Het gaat er om op een zachte manier je lichaam te bewegen en open te staan voor de signalen van je lichaam. Voor iedereen is dat weer verschillend. De groepen zijn klein: 8 tot 10 personen. Zolang de 1,5 meter maatregel van kracht is nog iets kleiner. Veel cursisten ervaren de lessen als ontspannend, als een rustpunt in de week.

Lestijden:
 
In ROLDE op woensdagochtend om:
8.45 - 10.00 uur (vol, wachtlijst)
10.30 - 11.45 uur (vol, wachtlijst)
In: De Pleisterplaats, Plein 15

in NORG op woensdagavond om:
18.45 - 20.00 uur
20.30 - 21.45 uur
In Fysiotherapiepraktijk Norg, Roeghoornweg 1

Een strippenkaart voor 10 lessen kosten € 90, te gebruiken binnen een periode van 3 maanden. 


Vragen? Neem contact met me op.

Yogapraktijk Annelies Haijtink

Proefsessie

Wil je een keer meedoen om uit te proberen?
Neem contact met me op om het af te spreken

Yoga voor wie?

Je hoeft geen ervaring te hebben om mee te kunnen doen. Iedereen oefent binnen een sessie binnen de eigen lichaamsgrenzen, Het gaat niet om prestatie, maar om voelen.